Zakaj se odločiti za resonančni coaching?

Kot resonančna coachinja vas podpiram pri tem, da naravno spodbudite spremembo, ki si je želite. Na poti do vašega cilja postopoma spoznavate, kako razmišljate, čustvujete in se odzivate, kaj vas pri tem ovira in kaj podpira. Na podlagi spoznanj o sebi, dviga zavesti in doslej nepoznanih izkušenj oblikujete nova izhodišča. Ugotovite, kakšno vedenje  potrebujete, da bo izbrana strategija skladna z vašimi prepričanji in vrednotami ter vašo resnično naravo. In to vedenje tudi vpeljete. Na ta način ustvarite nove možnosti in izbire – zase in druge v svojem življenju.

V kolikor želite izvedeti več o samem coachingu, o meni, predvsem pa o tem, kako vas lahko podprem v vašem osebnem ali poslovnem razvoju, vas vabim h kratki predstavitvi: 031379404 ali iris@resonancnicoaching.si.

Želim izvedeti več

Kako poteka osebna transformacija?

1) Aktivirate lastne talente, spretnosti, sposobnosti, znanja in izkušnje – z eno besedo potenciale – kar sproži v vas moč, notranjo silo, poriv, energijo, ki je doslej niste poznali, zato je tudi niste mogli izrabljati.

2) Ob vpogledu vase, v to, kaj si želite, kaj potrebujete in kakšna je vaša namera – vizija, vrednote, poslanstvo – postopoma oblikujete nove vedenjske vzorce, nove izbire in nove možnosti.

3) Spreminjate se, pomeni opuščate, transformirate, gradite novo, se razvijate in rastete. To je najtežji del, ovreči prepričanje, ocenjevanje, obsojanje. Potrebujete predanost in vztrajnost, igrivost in pogum, mir in živost.

4) Kaj sledi? Nagrada je občutno ravnovesje in pretočnost energije. Pripravljenost.  Napredek iz dneva v dan. Uživate zdravje, zadovoljstvo in uspeh. Ljubezen, radost in mir. Vse več lahkotnosti in humorja je prisotnega v vašem življenju. In vam podobnih ljudi okrog vas.

5) Pri vsem tem vas spodbujam in usmerjam v vodenem sistematičnem procesu, zastavljam vprašanja, prikazujem vaje in tehnike, ki jih izvajate, in prihajate v stik s svojim telesom in duhom. Sproščate se, večate pozornost, ste kreativni in samozavestni. Živite svojo resnično naravo.

Kako dolgo traja coaching?

Načeloma so potrebna v procesu od pogleda na situacijo, do postavitve sistema, določitve cilja, izbora strategije in oblikovanja novih možnosti vsaj 3 srečanja (eno srečanja traja 60 min). V praksi to predstavlja proces 3 do 10 srečanj, seveda odvisno od posameznika in njegovega stanja. V nekaterih primerih so priporočljiva občasna nadaljevalna srečanja. Opomba: coachinge izvajam za odrasle osebe starosti 18 let in več.

Cena:
Cena 60 min srečanja je 50 EUR.

Lokacija:
Draga 41a, 1000 Ljubljana.

Kutschera-Resonanz® metoda, po kateri dostopate do svojega skritega potenciala in ga opolnomočeni živite v zasebnem in poklicnem življenju, je mednarodno priznana s strani IANLP, John Grinder “Quantum Leap”, ICO. Več o metodi dela je na zavihkih Zakon resonance ter O meni.