Kaj lahko pričakujete od resonančnega coachinga?

Kot coachinja vas spodbujam in vodim pri tem, da prepoznate in aktivirate svoje lastne potenciale, opustite omejujoča prepričanja in oblikujete nove možnosti.

Področja: težave v odnosih, strahovi, občutek nemoči in praznine, nezadovoljstvo s samopodobo, odsotnost lastne vrednosti, neodločnost, iskanje smisla,… 

Kutschera-Resonanz® metoda, po kateri dostopate do svojega skritega potenciala in ga opolnomočeni živite v zasebnem in poklicnem življenju, je mednarodno priznana s strani IANLP, John Grinder “Quantum Leap”, ICO. Več o metodi dela je na zavihkih Zakon resonance ter O meni.

V kolikor želite izvedeti več o samem coachingu, o meni, predvsem pa o tem, kako vas lahko podprem v vašem osebnem ali poslovnem razvoju, vas vabim h kratki predstavitvi: 031379404 ali iris@resonancnicoaching.si.

Želim izvedeti več

Kot coachinja vas spremljam in usmerjam pri tem, da:

  • najdete stik s svojo edinstveno naravo, sposobnostmi in talenti ter jih ozavestite in živite,
  • premagate morebitne krize, konflikte ter neravnovesja,
  • se naučite sami najti vir moči in motivacije – v sebi – svoje mesto v življenju,
  • živite vse svoje vloge v življenju,
  • verjamete vase, si zaupate, ljubite.

Kako izgledajo ENA NA ENA coachingi?

Načeloma so potrebna v procesu od pogleda na situacijo, do postavitve sistema, določitve cilja, izbora strategije in oblikovanja novih možnosti vsaj 3 srečanja (eno srečanja traja 60 min). V praksi to predstavlja proces 3 do 10 srečanj, seveda odvisno od posameznika in njegovega stanja. V nekaterih primerih so priporočljiva občasna nadaljevalna srečanja. Opomba: coachinge izvajam za odrasle osebe starosti 18 let in več.

Cena:
Cena 60 min srečanja je 50 EUR.

Lokacija:
Ulica Lojzeta Spacala 34, 1000 Ljubljana.