SPREMENI SVOJO VIBRACIJO - SPREMENI SVOJO RESNIČNOST (3-tedenska delavnica)

Predstavljajte si, da ste v stiku s tistim delom sebe, od koder lahko dostopate do vseh svojih spretnosti, sposobnosti, talentov, znanj in izkušenj. Delujete iz točke ravnovesja, od koder je vse mogoče. Uresničujete svoje želje in cilje. Kako se počutite? Kakšni ste videti? Kako se na vse to odziva vaša okolica?

 

Na delavnici spoznate pomen osebne resonance (vibracije oz. lastnega nihanja) in se naučite spreminjati lastno nihanje s svojimi mislimi, čustvi in vedenjem.

Aktivirate svoje potenciale, se vibracijsko uskladite s cilji in oblikujete nove možnosti odzivanja na ljudi in dogodke v svojem življenju.

 

Kako poteka vaša osebna transformacija?

V vodenih vajah višate nihajno frekvenco lastnega energijskega polja, da ste postopoma vibracijsko usklajeni s svojimi cilji. Vaje sproščajo napetosti v telesu, večajo energijsko pretočnost, notranjo moč, pozornost, ustvarjalnost. Uvod v vaje so kratko teoretično izhodišče. Zaključek srečanj je namenjam medsebojnemu spoznavanju, druženju in vzajemni delitvi izkušenj.

Vsebina, vaje in meditacije po modulih:

1. Moji potenciali, vztrajnost in strast, samoaktualizacija, koraki do maksimalnega potenciala. Vaja TRENUTEK ODLIČNOSTI: Sidranje lastne moči na mestu moči v naravi,
2. Svet, ki ga slika moja zavest, dvig zavesti, pozornost, telo, um, čustva, duh, moč perspektive. Vaja MEDICINSKO KOLO: Kaj je moja naloga in kako me narava podpira pri mojem poslanstvu,
3. Prepuščam se delovanju svoje nadzavesti, kaj sem se naučil(a) in kaj od tega bomo uporabljal(a)? Vaja ZDRAVILNA MOČ IZVIRA: Ples med zavestnim in nadzavestnim.

 

Čas izvedbe

Termini po dogovoru z zaključenimi skupinami.

Srečujemo se tri zaporedne tedne, 1 x tedensko (v živo ali online).

Delavnico izvajam Iris Kline Arih, resonančna coachinja, direktorica zavoda Učenje za življenje.

 

Cena in prijava

Cena je objavljena skupaj s programom. V skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV davek na dodano vrednost ni obračunan.

Za prijavo izpolnite spodnjo PRIJAVNICO ali se prijavite na: iris@resonancnicoaching.si. Po prijavi boste prejeli podatke za plačilo. Udeležba na delavnici je potrjena po prejemu plačila, ki ga je potrebno izvesti 3 dni pred začetkom programa.

Za vsa vprašanja sem na voljo tudi na telefonski številki 031 379 404.

 

PRIJAVNICA

 

Druge delavnice za zaključene skupine: izvedba po dogovoru

 

Cilji in prepričanja pod drobnogledom

Cilje si je potrebno ne le zastavljati, pač pa je ključno to, kako jih zastaviti. Vprašati se je potrebno celo vrsto vprašanj, npr. Kaj je moj cilj? Sem vključen(a)v cilj – vidim sliko sebe v cilju? Ali predstavlja moj cilj pozitivni namen, načrt, rešitev trenutnega stanja? Kaj me ovira, da bi dosegel(a) ta cilj? Kakšno prepričanje potrebujem? Človek zmore doseči in imeti vse, samo, če je sposoben razviti tako stopnjo védenja, v katerem ni prostora niti za kanček dvoma. Kako doseči tako stopnjo zavesti, bo ponazorila vodena vaja.

 

O naših potencialih, vztrajnosti in strasti

Športna formula uspeha pokaže, da so potenciali in talenti šele osnova. V nadaljevanju so ključnega pomena za rast in razvoj trdo delo, trening in vztrajnost, predvsem pa za preboj potrebujemo še strast, pogum in vero vase. Delavnica nas bo vodila vodi skozi 10 korakov do maksimalnega lastnega potenciala, ABC liste lastnih sposobnosti in talentov pa podprle v razmisleku o tem, katera so naša močna področja, ki bi jih veljalo razvijati, kje ležijo naši talenti ter kako odkriti in sproščati svoje potenciale.

 

Svet, ki ga slika naša zavest

Naš svet ustvarja – kdo? Stanje naše zavesti. Namreč, vsi naši odzivi, razpoloženja, misli in čustva so posledica stanja naše zavesti. Višja kot je nihajna frekvenca našega energijskega polja, lahkotneje in jasneje delujemo. Če nas pa obvladuje strah, ena najnižjih vibracij, nas to posledično vleče k tlom, zavira in slabi. Naša dejanja so torej posledica notranjih stanj. V vodeni vaji bomo izkusili, kako lahko svoje nihanje (resonanco) spreminjamo; pomeni, prikličemo določeni misli za spreminjanje, osvobajanje in zdravljenje in kako zakon privlačnosti občutimo v vsakdanu.

 

Reševanje konfliktnih situacij

Popuščanje, izogibanje, kompromis, sodelovanje? Predstavljene bodo tehnike in orodja, ki nam pomagajo reševati konfliktne situacije. Kako izkoristiti moč poslušanja, zrcaljenja, ponavljanja, intonacije, predlogov za izboljšavo? Pomembna je miselnost, da je vsak konflikt mogoče rešiti, ne glede na okoliščine njegovega nastanka, vpletene, intenzivnost. Teorijo bomo podprli z vodeno vajo Sožitje dveh polov, ki podpira sprejemanje in vzajemnost dveh na videz nasprotujočih si sil oziroma skladnosti.

 

Go for it

Osvobojeni blokad lahkotneje uresničujemo cilje. Do večje kreativnosti, intuicije in učinkovitosti najlažje dostopamo v sproščenem notranjem stanju, v stiku s svojim mestom moči. Kako le-tega oblikujemo in kako to mesto pomembno vpliva na naša čustva, vrednote, prepričanja, sposobnosti in veščine obravnavamo s posebnimi modeli in tehnikami, ki nam pomagajo dosegati osebno in poslovno odličnost z novimi vedenji-novimi strategijami.