MOJE NOTRANJE VODSTVO - MOJ NOTRANJI COACH, seminar in individualni coaching za zaključene skupine

Pred vami je seminar in osebni coaching, oboje s konkretno vsebino in konkretno izkušnjo, ki ju boste deležni, ob tem, ko boste vso svojo modrost, védenje, pogum, kreativnost in strast strnili v spoznanje, da ste vi tisti, ki odloča in si oblikuje svoje življenje. Da bi svoj potencial docela izkoriščali, je potrebno svoj notranji glas ‘natrenirati’ – ga preoblikovati v svojega notranjega coacha, saj boste tako z znanjem, sposobnostmi, zavzetostjo in zmogljivostjo lahko dosegali tisto, kar si želite. Kot sam svoj coach boste prevzeli odgovornost za svoje zdravje, obilje, odnose in osebno identiteto.

 

Kaj pridobite?

Teoretični in praktični del programa sta oblikovana tako, da se premikate od svojega cilja k procesu samemu, se osredotočate na strategijo, ob tem pa oblikujete svojo (novo) osebnost; svoj naprednejši jaz, jaz neomejenih možnosti, jaz neomejenih izbir. Odgovore oblikujete sami, ob tem, ko v mišljenju in čutnih zaznavah povezujete vse vidike svoje osebnosti.

 

Cilj

Cilj seminarja in coachinga je preoblikovati vaše ‘notranje vodstvo’ v zaveznika – notranjega coacha, ki bo vselej z vami, opremljen z vsem, kar določen trenutek potrebujete. Bo odgovoren, ustvarjalen in sočuten do vašega stanja, najsi bo to kakršno koli že. Usmerjal vas bo, spodbujal, opominjal, učil ter nastavljal ogledalo temu, kdo ste v svoji izvirni naravi. Ob njem boste napredovali, saj bo najboljši sogovornik in refleksija tega, zakaj, kako in kaj ste naredili ter – kako lahko nek odziv že v naslednjem trenutku presežete. Iz dneva v dan boste boljši notranji coach, ne le sebi, temveč tudi drugim.

Zastavljena srečanja so spodbuda za dostop do vaših skritih potencialov, odpravljanje omejujočih prepričanj in oblikovanje novih možnosti – novih izbir – novega vedenja.

 

Vsebina

Program seminarja vključuje naslednje vsebine, modele in vaje:

 • INTEGRITETA: Most med značajem in dejanji.
 • USKLAJENOST TELESA, ČUSTEV IN UMA: Kako upravljati um in čustva, razumeti duhovnost?
 • LOGIČNE RAVNI UČENJA: Kje nastajajo blokade in kako do pretočnosti energije?
 • GROW MODEL (Cilji, Kdo/Kaj/Kje/Koliko, Možnosti in Volja/Koraki; Goal setting, Reality checking, Options for action and What is to be done)
 • 5 VLOG V OSEBNEM IN POKLICNEM ŽIVLJENJU: Živimo enakovredne odnose?
 • LEDENA GORA: Kako močno smo prepričani v svoja prepričanja in kaj na to vpliva?
 • MESTO MOČI IN TRENUTEK ODLIČNOSTI: Odkritje izvira svoje notranje moči.
 • USPEH V ŽIVLJENJU: Čemu se je potrebno odreči?
 • MEDICINSKO KOLO: Kaj je naša naloga in kako nas narava podpira pri naši usmeritvi?

Vodene vaje za sproščanje, krepitev moči in pozornosti, prisluškovanje notranjemu stanju ter prehajanje od mišljenja k zavedanju:

 • SO-HUM (soham): Meditacija za koordinacijo uma in telesa, krepitev pozornosti in jasnosti.
 • GO FOR IT: Skozi dvom in frustracijo – z motivacijo – do slike sebe v cilju.
 • HUNA: Spreminjanje omejujočih prepričanj.
 • FELDENKRAIS: Sistem vaj, s katerimi prevzgojimo slabe vzorce obnašanja in gibanja.

Osebni coaching, 3 individualna srečanja, ki so nadaljevanje seminarja, se odvijajo v smeri:

 • Kaj želim doseči? Cilj
 • Kako bom to dosegel(a)? Proces – strategija
 • Katere sposobnosti in spretnosti potrebujem za to? Osebnost
Skupine

Potek in izvedba

Prvi del programa je seminar, ki traja 2 krat po 3 ure. Vključuje teoretični in praktični del. Drugi del programa so pa trije individualni coachingi (po 60min). Program izvajam Iris Kline Arih, resonančna coachinja ter soustanoviteljica zavoda Učenje za življenje

 

Cena in prijava

Cena izvedbe 2-delnega seminarja (2 krat po 3 ure) in 3 individualnih coachingov (3 krat po 1 uro) znaša 240,00 EUR na udeleženca (pri 10-12 udeležencih). V skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV davek na dodano vrednost ni obračunan.

Za prijavo na program izpolnite PRIJAVNICO ali se prijavite na: iris@resonancnicoaching.si. Po prijavi boste prejeli navodila za plačilo, po plačilu pa račun. Za vsa vprašanja sem na voljo na 031 379 404.

Toplo vabljeni.

 

Prijavnica

Pogled v 2019 (po naročilu ponovna izvedba v 2020)

 

Cilji in prepričanja pod drobnogledom

Cilje si je potrebno ne le zastavljati, pač pa je ključno to, kako jih zastaviti. Vprašati se je potrebno celo vrsto vprašanj, npr. Kaj je moj cilj? Sem vključen(a)v cilj – vidim sliko sebe v cilju? Ali predstavlja moj cilj pozitivni namen, načrt, rešitev trenutnega stanja? Kaj me ovira, da bi dosegel(a) ta cilj? Kakšno prepričanje potrebujem? Človek zmore doseči in imeti vse, samo, če je sposoben razviti tako stopnjo védenja, v katerem ni prostora niti za kanček dvoma. Kako doseči tako stopnjo zavesti, bo ponazorila vodena vaja.

 

O naših potencialih, vztrajnosti in strasti

Športna formula uspeha pokaže, da so potenciali in talenti šele osnova. V nadaljevanju so ključnega pomena za rast in razvoj trdo delo, trening in vztrajnost, predvsem pa za preboj potrebujemo še strast, pogum in vero vase. Delavnica nas bo vodila vodi skozi 10 korakov do maksimalnega lastnega potenciala, ABC liste lastnih sposobnosti in talentov pa podprle v razmisleku o tem, katera so naša močna področja, ki bi jih veljalo razvijati, kje ležijo naši talenti ter kako odkriti in sproščati svoje potenciale.

 

Svet, ki ga slika naša zavest

Naš svet ustvarja – kdo? Stanje naše zavesti. Namreč, vsi naši odzivi, razpoloženja, misli in čustva so posledica stanja naše zavesti. Višja kot je nihajna frekvenca našega energijskega polja, lahkotneje in jasneje delujemo. Če nas pa obvladuje strah, ena najnižjih vibracij, nas to posledično vleče k tlom, zavira in slabi. Naša dejanja so torej posledica notranjih stanj. V vodeni vaji bomo izkusili, kako lahko svoje nihanje (resonanco) spreminjamo; pomeni, prikličemo določeni misli za spreminjanje, osvobajanje in zdravljenje in kako zakon privlačnosti občutimo v vsakdanu.

 

Reševanje konfliktnih situacij

Popuščanje, izogibanje, kompromis, sodelovanje? Predstavljene bodo tehnike in orodja, ki nam pomagajo reševati konfliktne situacije. Kako izkoristiti moč poslušanja, zrcaljenja, ponavljanja, intonacije, predlogov za izboljšavo? Pomembna je miselnost, da je vsak konflikt mogoče rešiti, ne glede na okoliščine njegovega nastanka, vpletene, intenzivnost. Teorijo bomo podprli z vodeno vajo Sožitje dveh polov, ki podpira sprejemanje in vzajemnost dveh na videz nasprotujočih si sil oziroma skladnosti.

 

Go for it

Osvobojeni blokad lahkotneje uresničujemo cilje. Do večje kreativnosti, intuicije in učinkovitosti najlažje dostopamo v sproščenem notranjem stanju, v stiku s svojim mestom moči. Kako le-tega oblikujemo in kako to mesto pomembno vpliva na naša čustva, vrednote, prepričanja, sposobnosti in veščine obravnavamo s posebnimi modeli in tehnikami, ki nam pomagajo dosegati osebno in poslovno odličnost z novimi vedenji-novimi strategijami.