KAKO ŽIVETI SVOJO RESNIČNO NARAVO? 6-tedenski seminar

 

Odkrijte mesto v sebi, kjer je vse mogoče!

Ste tudi vi med tistimi, ki verjamejo, da nosijo v sebi bleščeči diamant? Če ste se zares pripravljeni podati na pot odkritja svojega popolnega sijaja, ki vodi do globljega razumevanja, ustvarjalnosti, domišljije in inteligence, vabljeni na seminar, oblikovan kot lahkoten ples do tiste točke v sebi, od koder dostopate do vseh lastnih virov. Tako zasnovana pot vas ‘sili’ k poglabljanju vase, k samoopazovanju in k izkušanju novih vidikov sebe. S svojimi cilji postanete vibracijsko usklajeni in docela izkoriščate svoje potenciale. Novo vedenje vodi v razumevanje, jasnost,  notranjo moč, ustvarjalnost in povezovanje. Odpira vrata življenju v resonanci – v sozvočju s seboj, z drugimi in z naravo.

 

Vodene vaje za več notranjega ravnovesja, več ustvarjalnosti, več pozornosti

Seminar vključuje tudi vodene vaje za krepitev pozornosti, ustvarjalnosti, dobrega počutja in notranjega vodstva:

MESTO MOČI: Moje mesto moči v naravi in moje čarobne besede,

SO-HUM (soham): Meditacija za koordinacijo uma in telesa in duha,

SOŽITJE DVEH POLOV: Oblikovanje novih možnosti, slovo od razdvojenosti,

HUNA: Spreminjanje omejujočih prepričanj,

MEDICINSKO KOLO: Kaj je naša naloga in kako nas narava podpira pri naši usmeritvi,

ZDRAVILNA MOČ IZVIRA: Ples med zavestnim in nadzavestnim.

Program izvajam Iris Kline Arih, resonančna coachinja. Spodbujam k aktivaciji lastnih potencialov, odpravljanju omejujočih prepričanj in oblikovanju novih možnosti. Lahkotno in s humorjem.

Oblikujte nove možnosti – nove izbire; takšne, ki so v sozvočju z vašo resnično naravo. Izkusite življenje na višji ravni zavesti: zdravje, radost, srečo, uspeh, izpolnjenost. Ljubezen!

 

Čas izvedbe

Seminar se bo izvajal v času ugodnejših epidemioloških razmer, ko bodo za skupine ponovno možna srečanja v živo; termini bodo pravočasno objavljeni.

Srečevali se bomo šest zaporednih tednov, v večernih urah, od 18h do 20h, v Ljubljani. Velikost skupine: 6 – 8 oseb. Srečanja bodo vključevala tudi meditativne vaje. Omogočala pa bodo tudi prijetno druženje in tkanje novih vezi. Dobrodošli!

Cena in prijava

Cena šestih 120 minutnih srečanj znaša 210,00 EUR. V skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV davek na dodano vrednost ni obračunan.

Za prijavo izpolnite spodnjo PRIJAVNICO ali se prijavite na: iris@resonancnicoaching.si. Po prijavi boste prejeli podatke za plačilo. Udeležba na seminarju je potrjena po prejemu plačila, ki ga je potrebno izvesti 3 dni pred začetkom seminarja.

Za vsa vprašanja sem na voljo tudi na telefonski številki 031 379 404.

 

Prijavnica

 

Druge delavnice za zaključene skupine: izvedba po dogovoru

 

Cilji in prepričanja pod drobnogledom

Cilje si je potrebno ne le zastavljati, pač pa je ključno to, kako jih zastaviti. Vprašati se je potrebno celo vrsto vprašanj, npr. Kaj je moj cilj? Sem vključen(a)v cilj – vidim sliko sebe v cilju? Ali predstavlja moj cilj pozitivni namen, načrt, rešitev trenutnega stanja? Kaj me ovira, da bi dosegel(a) ta cilj? Kakšno prepričanje potrebujem? Človek zmore doseči in imeti vse, samo, če je sposoben razviti tako stopnjo védenja, v katerem ni prostora niti za kanček dvoma. Kako doseči tako stopnjo zavesti, bo ponazorila vodena vaja.

 

O naših potencialih, vztrajnosti in strasti

Športna formula uspeha pokaže, da so potenciali in talenti šele osnova. V nadaljevanju so ključnega pomena za rast in razvoj trdo delo, trening in vztrajnost, predvsem pa za preboj potrebujemo še strast, pogum in vero vase. Delavnica nas bo vodila vodi skozi 10 korakov do maksimalnega lastnega potenciala, ABC liste lastnih sposobnosti in talentov pa podprle v razmisleku o tem, katera so naša močna področja, ki bi jih veljalo razvijati, kje ležijo naši talenti ter kako odkriti in sproščati svoje potenciale.

 

Svet, ki ga slika naša zavest

Naš svet ustvarja – kdo? Stanje naše zavesti. Namreč, vsi naši odzivi, razpoloženja, misli in čustva so posledica stanja naše zavesti. Višja kot je nihajna frekvenca našega energijskega polja, lahkotneje in jasneje delujemo. Če nas pa obvladuje strah, ena najnižjih vibracij, nas to posledično vleče k tlom, zavira in slabi. Naša dejanja so torej posledica notranjih stanj. V vodeni vaji bomo izkusili, kako lahko svoje nihanje (resonanco) spreminjamo; pomeni, prikličemo določeni misli za spreminjanje, osvobajanje in zdravljenje in kako zakon privlačnosti občutimo v vsakdanu.

 

Reševanje konfliktnih situacij

Popuščanje, izogibanje, kompromis, sodelovanje? Predstavljene bodo tehnike in orodja, ki nam pomagajo reševati konfliktne situacije. Kako izkoristiti moč poslušanja, zrcaljenja, ponavljanja, intonacije, predlogov za izboljšavo? Pomembna je miselnost, da je vsak konflikt mogoče rešiti, ne glede na okoliščine njegovega nastanka, vpletene, intenzivnost. Teorijo bomo podprli z vodeno vajo Sožitje dveh polov, ki podpira sprejemanje in vzajemnost dveh na videz nasprotujočih si sil oziroma skladnosti.

 

Go for it

Osvobojeni blokad lahkotneje uresničujemo cilje. Do večje kreativnosti, intuicije in učinkovitosti najlažje dostopamo v sproščenem notranjem stanju, v stiku s svojim mestom moči. Kako le-tega oblikujemo in kako to mesto pomembno vpliva na naša čustva, vrednote, prepričanja, sposobnosti in veščine obravnavamo s posebnimi modeli in tehnikami, ki nam pomagajo dosegati osebno in poslovno odličnost z novimi vedenji-novimi strategijami.