NOVO NORMALNO. Izziv sprejet.

Kako krmariti z lahkoto po novem normalnem? Kako hitro postane novo normalno smo bili priča že v nekaj dneh novo nastalega stanja, najbrž pa nismo vsi opolnomočeni za to, kako se temu prilagoditi. Kako najbolje upravljati sebe; svoje misli, čustva in delovanje? Kako ‘iti’ čez novo normalno po smiselnih korakih? Kako okrepiti pozornost in jasnost, kreativnost in učinkovitost, lahkotnost? Vabljeni na energijsko ustvarjalnico! Program je zasnovan za individualno obravnavo – online.

 

Kaj pridobite?

Se sprašujete, kako povsem naravno spodbuditi spremembe, ki si jih želite? Kako priti do skladnosti s svojimi željami, cilji in vizijo? Si želite več osebne odgovornosti za pristno izražanje in odločitve? Želite izboljšati zdravje skozi izražanje čustev ter večjo kakovost življenja skozi ravnovesje delo-življenje (work life balance)?
Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili z da, vas vabim, da se udeležite energijske ustvarjalnice, kjer boste spoznali, kako vas vodi k cilju, korak za korakom, načrtno in sistematično, vztrajno in dosledno. ‘Sili’ k poglabljanju vase, k samoopazovanju in k izkušanju novih vidikov sebe. Na ta način boste oblikovali nove možnosti in tako se boste lahko odločali med več izbirami in najbrž izbrali tisto, ki je najbolj v sozvočju – v resonanci z vami. Ko boste s svojim ciljem vibracijsko usklajeni, boste začeli zares popolnoma izkoriščati svoje potenciale. Novo vedenje, ki ga boste razvili, bo vodilo v večjo sproščenost, pretočnost energije, jasnost, notranjo moč in ustvarjalnost.

 

  To še ni vse...

  Ustvarjalnica vključuje tudi vodene vaje za sproščanje, krepitev pozornosti in jasnosti:

  MESTO MOČI: Moje mesto moči v naravi in čarobne besede,

  SO-HUM (soham): Meditacija za koordinacijo uma in telesa in duha,

  HUNA: Spreminjanje omejujočih prepričanj,

  MEDICINSKO KOLO: Kaj je naša naloga in kako nas narava podpira pri naši usmeritvi,

  GO FOR IT: Skozi dvom in frustracijo – z motivacijo – do slike sebe v cilju.

   

  Program izvajam Iris Kline Arih, resonančna coachinja ter soustanoviteljica zavoda Učenje za življenje. Spodbujam k aktivaciji lastnih potencialov, odpravljanju omejujočih prepričanj in oblikovanju novih odzivov – novih navad. Uspeh je zame ‘živeti svojo resnično naravo’, pomeni, znati se vibracijsko uskladiti s svojimi cilji in vizijo. V prostem času mama, žena, prijateljica, športnica, kuharica.

   

  Cena in prijava

  Cena petih 60 minutnih online srečanj znaša 200,00 EUR (v ceni je že upoštevan 20% popust na online izvedbo). V skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV davek na dodano vrednost ni obračunan.

  Za prijavo izpolnite PRIJAVNICO ali se prijavite na: iris@resonancnicoaching.si. Za vsa vprašanja sem na voljo na 031 379 404.

  Toplo vabljeni.

   

  Prijavnica

  Delavnice za zaključene in za odprte skupine

   

  Cilji in prepričanja pod drobnogledom

  Cilje si je potrebno ne le zastavljati, pač pa je ključno to, kako jih zastaviti. Vprašati se je potrebno celo vrsto vprašanj, npr. Kaj je moj cilj? Sem vključen(a)v cilj – vidim sliko sebe v cilju? Ali predstavlja moj cilj pozitivni namen, načrt, rešitev trenutnega stanja? Kaj me ovira, da bi dosegel(a) ta cilj? Kakšno prepričanje potrebujem? Človek zmore doseči in imeti vse, samo, če je sposoben razviti tako stopnjo védenja, v katerem ni prostora niti za kanček dvoma. Kako doseči tako stopnjo zavesti, bo ponazorila vodena vaja.

   

  O naših potencialih, vztrajnosti in strasti

  Športna formula uspeha pokaže, da so potenciali in talenti šele osnova. V nadaljevanju so ključnega pomena za rast in razvoj trdo delo, trening in vztrajnost, predvsem pa za preboj potrebujemo še strast, pogum in vero vase. Delavnica nas bo vodila vodi skozi 10 korakov do maksimalnega lastnega potenciala, ABC liste lastnih sposobnosti in talentov pa podprle v razmisleku o tem, katera so naša močna področja, ki bi jih veljalo razvijati, kje ležijo naši talenti ter kako odkriti in sproščati svoje potenciale.

   

  Svet, ki ga slika naša zavest

  Naš svet ustvarja – kdo? Stanje naše zavesti. Namreč, vsi naši odzivi, razpoloženja, misli in čustva so posledica stanja naše zavesti. Višja kot je nihajna frekvenca našega energijskega polja, lahkotneje in jasneje delujemo. Če nas pa obvladuje strah, ena najnižjih vibracij, nas to posledično vleče k tlom, zavira in slabi. Naša dejanja so torej posledica notranjih stanj. V vodeni vaji bomo izkusili, kako lahko svoje nihanje (resonanco) spreminjamo; pomeni, prikličemo določeni misli za spreminjanje, osvobajanje in zdravljenje in kako zakon privlačnosti občutimo v vsakdanu.

   

  Reševanje konfliktnih situacij

  Popuščanje, izogibanje, kompromis, sodelovanje? Predstavljene bodo tehnike in orodja, ki nam pomagajo reševati konfliktne situacije. Kako izkoristiti moč poslušanja, zrcaljenja, ponavljanja, intonacije, predlogov za izboljšavo? Pomembna je miselnost, da je vsak konflikt mogoče rešiti, ne glede na okoliščine njegovega nastanka, vpletene, intenzivnost. Teorijo bomo podprli z vodeno vajo Sožitje dveh polov, ki podpira sprejemanje in vzajemnost dveh na videz nasprotujočih si sil oziroma skladnosti.

   

  Go for it

  Osvobojeni blokad lahkotneje uresničujemo cilje. Do večje kreativnosti, intuicije in učinkovitosti najlažje dostopamo v sproščenem notranjem stanju, v stiku s svojim mestom moči. Kako le-tega oblikujemo in kako to mesto pomembno vpliva na naša čustva, vrednote, prepričanja, sposobnosti in veščine obravnavamo s posebnimi modeli in tehnikami, ki nam pomagajo dosegati osebno in poslovno odličnost z novimi vedenji-novimi strategijami.