MOJE NOTRANJE VODSTVO - MOJ NOTRANJI COACH, 2-delni seminar in individualni coaching, Ljubljana, 7.11. in 14.11.2019

 

Pred vami je seminar in osebni coaching, oboje s konkretno vsebino in konkretno izkušnjo, ki ju boste deležni, ob tem, ko boste vso svojo modrost, védenje, pogum, kreativnost in strast strnili v spoznanje, da ste vi tisti, ki odloča in si oblikuje svoje življenje. Da bi svoj potencial docela izkoriščali, je potrebno svoj notranji glas ‘natrenirati’ – ga preoblikovati v svojega notranjega coacha, saj boste tako z znanjem, sposobnostmi, zavzetostjo in zmogljivostjo lahko dosegali tisto, kar si želite. Kot sam svoj coach boste prevzeli odgovornost za svoje zdravje, obilje, odnose in osebno identiteto.

 

Kaj pridobite?

Teoretični in praktični del programa sta oblikovana tako, da se premikate od svojega cilja k procesu samemu, se osredotočate na strategijo, ob tem pa oblikujete svojo (novo) osebnost; svoj naprednejši jaz, jaz neomejenih možnosti, jaz neomejenih izbir. Odgovore oblikujete sami, ob tem, ko v mišljenju in čutnih zaznavah povezujete vse vidike svoje osebnosti.

 

Cilj

Cilj seminarja in coachinga je preoblikovati vaše ‘notranje vodstvo’ v zaveznika – notranjega coacha, ki bo vselej z vami, opremljen z vsem, kar določen trenutek potrebujete. Bo odgovoren, ustvarjalen in sočuten do vašega stanja, najsi bo to kakršno koli že. Usmerjal vas bo, spodbujal, opominjal, učil ter nastavljal ogledalo temu, kdo ste v svoji izvirni naravi. Ob njem boste napredovali, saj bo najboljši sogovornik in refleksija tega, zakaj, kako in kaj ste naredili ter – kako lahko nek odziv že v naslednjem trenutku presežete. Iz dneva v dan boste boljši notranji coach, ne le sebi, temveč tudi drugim.

Zastavljena srečanja so spodbuda za dostop do vaših skritih potencialov, odpravljanje omejujočih prepričanj in oblikovanje novih možnosti – novih izbir – novega vedenja.

 

Vsebina

Program seminarja vključuje naslednje vsebine, modele in vaje:

 • INTEGRITETA: Most med značajem in dejanji.
 • USKLAJENOST TELESA, ČUSTEV IN UMA: Kako upravljati um in čustva, razumeti duhovnost?
 • LOGIČNE RAVNI UČENJA: Kje nastajajo blokade in kako do pretočnosti energije?
 • GROW MODEL (Cilji, Kdo/Kaj/Kje/Koliko, Možnosti in Volja/Koraki; Goal setting, Reality checking, Options for action and What is to be done)
 • 5 VLOG V OSEBNEM IN POKLICNEM ŽIVLJENJU: Živimo enakovredne odnose?
 • LEDENA GORA: Kako močno smo prepričani v svoja prepričanja in kaj na to vpliva?
 • MESTO MOČI IN TRENUTEK ODLIČNOSTI: Odkritje izvira svoje notranje moči.
 • USPEH V ŽIVLJENJU: Čemu se je potrebno odreči?
 • MEDICINSKO KOLO: Kaj je naša naloga in kako nas narava podpira pri naši usmeritvi?

Vodene vaje za sproščanje, krepitev moči in pozornosti, prisluškovanje notranjemu stanju ter prehajanje od mišljenja k zavedanju:

 • SO-HUM (soham): Meditacija za koordinacijo uma in telesa, krepitev pozornosti in jasnosti.
 • GO FOR IT: Skozi dvom in frustracijo – z motivacijo – do slike sebe v cilju.
 • HUNA: Spreminjanje omejujočih prepričanj.
 • FELDENKRAIS: Sistem vaj, s katerimi prevzgojimo slabe vzorce obnašanja in gibanja.

Osebni coaching, 3 individualna srečanja, ki so nadaljevanje seminarja, se bodo odvijala v smeri:

 • Kaj želim doseči? Cilj
 • Kako bom to dosegel(a)? Proces – strategija
 • Katere sposobnosti in spretnosti potrebujem za to? Osebnost
Skupine

Potek in izvedba

Prvi del programa je seminar, ki traja 2 krat po 3 ure. Izvaja se 7.11. in 14.11.2019, 18h do 21h v Ljubljani na Pivovarniški ul. 6. Vključuje teoretični in praktični del. Vaje se izvajajo sede, stoje ter leže, zato so primerna udobnejša oblačila. Priporočljivo število udeležencev: 6-8 oseb. Drugi del programa so trije individualni coachingi (po 60min) na naslovu Draga 41a, 1000 Ljubljana.

 

O Izvajalki

Program izvajam Iris Kline Arih, resonančna coachinja in članica upravnega odbora Slovenskega coaching združenja. Soustanoviteljica in programski vodja zavoda Učenje za življenje. Univerzitetna diplomirana ekonomistka z večletnimi izkušnjami v tržnem komuniciranju. Izpolnjuje me ustvarjanje in povezovanje na področju podpore ljudi pri njihovi osebnostni in poslovni rasti, partnerstvo, materinstvo, prijateljstvo, šport. Narava.

 

Cena in prijava

Cena izvedbe 2-delnega seminarja (2 krat po 3 ure) in 3 individualnih coachingov (3 krat po 1 uro) znaša 240,00 EUR. ZA ZGODNJE PRIJAVE DO 31.10.2019 VELJA 20% POPUST (CENA ZGODNJE PRIJAVE JE 192,00 EUR). V skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV davek na dodano vrednost ni obračunan. Plačilo je možno izvesti v dveh delih; prvi obrok je potrebno poravnati ob prijavi, drugega pa na polovici programa. 

Za prijavo na program izpolnite PRIJAVNICO ali se prijavite na: iris@resonancnicoaching.si. Po prijavi boste prejeli navodila za plačilo, po plačilu pa račun. Za vsa vprašanja sem na voljo na 031 379 404.

Toplo vabljeni.

 

Prijavnica