MOJI SKRITI POTENCIALI, 6-tedenski program, 7.3. do 11.4.2019

V filmu Čokolada junakinja pravi, da, ko zapiha določen tip vetra, začuti spremembo in mora odpotovati v novo mesto.

Potencial leži na stičišču nadarjenosti, navdušenja in negotovosti. Negotovost je v veliki meri odvisna od naših sposobnosti, pripravljenosti soočati se z izzivi, izkušnjami iz preteklosti, prepričanji, podporo iz okolja, cilji in pričakovanji ter seveda namenom naših aktivnosti. Do lastne moči lažje dostopamo, če znamo upravljati s svojimi čustvi in s svojim umom. Na ‘mestu moči’, v stiku s svojo pravo naravo, smo  spokojni a živahni. Zavedamo se, da imamo vselej več možnosti. Racionalneje in učinkoviteje sprejemamo odločitve in se samozavestnejše soočamo s prihodnostjo. Opolnomočeni bolje razumemo svoje naloge in naloge drugih, učinkoviteje sodelujemo, kreiramo, se podpiramo, samozavestno uresničujemo cilje, mirneje sprejemamo izzive ter izvirneje oblikujemo nove strategije.

Cilj programa

Program Moji skriti potenciali je namenjen aktivaciji lastnih potencialov, predvsem intuicije in kreativnosti, odpravljanju omejujočih prepričanj, večanju samozavesti, samopodobe in motivacije ter oblikovanju novih možnosti. Vključuje vaje za sproščanje in večanje pozornosti, krepitev moči  ter na primerih pojasni pojme kot so lastna resonanca, energijski vzorci, ledena gora prepričanj, vloge v osebnem in poklicnem življenju, hiša osebnosti, mesto moči, sožitje dveh polov,…

Potek in izvedba 

Uvodni del srečanj bo potekal v obliki predavanja, v nadaljevanju pa sledi izkustveni del – vodena vaja. 

Program traja 6 krat po 2 uri. Izvaja se tedensko, v Ljubljani. Datumi: 7.3., 14.3., 21.3., 28.3., 4.4. in 11.4.2019, od 18h do 20h. Vaje se izvajajo sede in stoje, večji del pa na blazinah, leže, zato so primerna udobnejša oblačila.

Priporočljivo število udeležencev: do 10 oseb.

Cena in prijava

Cena izvedbe 12-urnega programa znaša 180,00 EUR. V skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV davek na dodano vrednost ni obračunan. Plačilo je možno izvesti v dveh delih; prvi obrok je potrebno poravnati ob prijavi, drugega pa na polovici programa. 

Za prijavo na program izpolnite PRIJAVNICO ali se prijavite na: iris@resonancnicoaching.si. Po prijavi boste prejeli navodila za plačilo, po plačilu pa račun. Za vsa vprašanja sem na voljo na 031 379 404. Toplo vabljeni.

 

Prijavnica