DELAVNICA ZA DVIG VIBRACIJSKE ENERGIJE

Predstavljajte si, da ste v stiku s tistim delom sebe, od koder lahko dostopate do vseh svojih spretnosti, sposobnosti, talentov, znanj in izkušenj. Delujete iz točke ravnovesja, od koder je vse mogoče. Uresničujete svoje želje in cilje. Kako se počutite? Kakšni ste videti? Kako se na vse to odziva vaša okolica?

 

Skupine

Trening vibracijske usklajenosti z vašimi cilji

Spoznali boste pomen osebne resonance (vibracije oz. lastnega nihanja) in se naučili kako lahko spreminjate svoje nihanje s svojimi mislimi, čustvi in vedenjem. Aktivirali boste svoje potenciale, se vibracijsko uskladili s svojimi cilji in oblikovali nove možnosti odzivanja na ljudi in dogodke v svojem življenju.

 

Kako bo potekala vaša osebna transformacija?

V vodenih vajah bomo višali nihajno frekvenco lastnega energijskega polja, da boste postopoma vibracijsko usklajeni s svojimi cilji. Vaje sproščajo napetosti v telesu, večajo energijsko pretočnost, notranjo moč, pozornost, ustvarjalnost. Uvod v vaje bo kratko teoretično izhodišče. Zaključek srečanj bo namenjam medsebojnemu spoznavanju, druženju in vzajemni delitvi izkušenj.

Vsebina, vaje in meditacije po modulih:

1. Cilji in prepričanja pod drobnogledom, večplastnost ciljev, potrebe in srčno hrepenenje. Vaja MESTO MOČI: Moje mesto moči v naravi in moje čarobne besede,
2. Naši potenciali, vztrajnost in strast, samoaktualizacija, koraki do maksimalnega potenciala. Vaja SO-HUM (soham): Meditacija za koordinacijo uma in telesa in duha,
3. Zlata sredina, živahno ravnovesje, 5 vlog, temelji spremembe, intuicija. Vaja SOŽITJE DVEH POLOV: Oblikovanje novih možnosti, slovo od razdvojenosti,
4. Svet, ki ga slika naša zavest, dvig zavesti, pozornost, telo, um, čustva, duh, moč perspektive. Vaja MEDICINSKO KOLO: Kaj je naša naloga in kako nas narava podpira pri naši usmeritvi,
5. Hiša moje osebnosti, iz starega v novo, odličnost, Go for it. Vaja RAZTAPLJANJE TUJEGA V TELESU: Vzpostavitev notranjega ravnovesja – pretočnost energije,
6. Prepustimo se delovanju naše nadzavesti, kaj smo se naučili in kaj od tega bomo uporabljali? Vaja ZDRAVILNA MOČ IZVIRA: Ples med zavestnim in nadzavestnim.

 

Čas izvedbe

Srečevali se bomo šest tednov, ob torkih od 18,30h do 20h online preko Zooma.

Termini: 26.1., 2.2., 9.2., 16.2., 2.3., 9.3. 2021 od 18:30 do 20:00. 

Delavnico izvajam Iris Kline Arih, resonančna coachinja, direktorica zavoda Učenje za življenje.

 

Cena in prijava

Cena šestih 90 minutnih srečanj znaša 120,00 EUR. V skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV davek na dodano vrednost ni obračunan.

Za prijavo izpolnite spodnjo PRIJAVNICO ali se prijavite na: iris@resonancnicoaching.si. Po prijavi boste prejeli podatke za plačilo. Udeležba na delavnici je potrjena po prejemu plačila, ki ga je potrebno izvesti 3 dni pred začetkom programa.

Za vsa vprašanja sem na voljo tudi na telefonski številki 031 379 404.

 

PRIJAVNICA

 

Druge delavnice za zaključene skupine: izvedba po dogovoru

 

Cilji in prepričanja pod drobnogledom

Cilje si je potrebno ne le zastavljati, pač pa je ključno to, kako jih zastaviti. Vprašati se je potrebno celo vrsto vprašanj, npr. Kaj je moj cilj? Sem vključen(a)v cilj – vidim sliko sebe v cilju? Ali predstavlja moj cilj pozitivni namen, načrt, rešitev trenutnega stanja? Kaj me ovira, da bi dosegel(a) ta cilj? Kakšno prepričanje potrebujem? Človek zmore doseči in imeti vse, samo, če je sposoben razviti tako stopnjo védenja, v katerem ni prostora niti za kanček dvoma. Kako doseči tako stopnjo zavesti, bo ponazorila vodena vaja.

 

O naših potencialih, vztrajnosti in strasti

Športna formula uspeha pokaže, da so potenciali in talenti šele osnova. V nadaljevanju so ključnega pomena za rast in razvoj trdo delo, trening in vztrajnost, predvsem pa za preboj potrebujemo še strast, pogum in vero vase. Delavnica nas bo vodila vodi skozi 10 korakov do maksimalnega lastnega potenciala, ABC liste lastnih sposobnosti in talentov pa podprle v razmisleku o tem, katera so naša močna področja, ki bi jih veljalo razvijati, kje ležijo naši talenti ter kako odkriti in sproščati svoje potenciale.

 

Svet, ki ga slika naša zavest

Naš svet ustvarja – kdo? Stanje naše zavesti. Namreč, vsi naši odzivi, razpoloženja, misli in čustva so posledica stanja naše zavesti. Višja kot je nihajna frekvenca našega energijskega polja, lahkotneje in jasneje delujemo. Če nas pa obvladuje strah, ena najnižjih vibracij, nas to posledično vleče k tlom, zavira in slabi. Naša dejanja so torej posledica notranjih stanj. V vodeni vaji bomo izkusili, kako lahko svoje nihanje (resonanco) spreminjamo; pomeni, prikličemo določeni misli za spreminjanje, osvobajanje in zdravljenje in kako zakon privlačnosti občutimo v vsakdanu.

 

Reševanje konfliktnih situacij

Popuščanje, izogibanje, kompromis, sodelovanje? Predstavljene bodo tehnike in orodja, ki nam pomagajo reševati konfliktne situacije. Kako izkoristiti moč poslušanja, zrcaljenja, ponavljanja, intonacije, predlogov za izboljšavo? Pomembna je miselnost, da je vsak konflikt mogoče rešiti, ne glede na okoliščine njegovega nastanka, vpletene, intenzivnost. Teorijo bomo podprli z vodeno vajo Sožitje dveh polov, ki podpira sprejemanje in vzajemnost dveh na videz nasprotujočih si sil oziroma skladnosti.

 

Go for it

Osvobojeni blokad lahkotneje uresničujemo cilje. Do večje kreativnosti, intuicije in učinkovitosti najlažje dostopamo v sproščenem notranjem stanju, v stiku s svojim mestom moči. Kako le-tega oblikujemo in kako to mesto pomembno vpliva na naša čustva, vrednote, prepričanja, sposobnosti in veščine obravnavamo s posebnimi modeli in tehnikami, ki nam pomagajo dosegati osebno in poslovno odličnost z novimi vedenji-novimi strategijami.