TRENINGI NOTRANJE UGLAŠENOSTI, 6-tedenski program, 4.10. do 15.11.2018

Narava neopazno in neslišno sodeluje z nami in nas podpira pri tem, da se uglasimo s celoto življenja. Eckhart Tolle v knjigi Nova zemlja opisuje, da je življenje plesalec, mi pa ples. Kako z zavedanjem preiti na višjo spoznavno raven, se odpreti za moč, mnogo večjo od uma in kako prenesti to moč v svet? Kako lahko vsak od nas prepozna in živi svoje poslanstvo – svojo pravo naravo?

Cilj treningov

Naša notranja uglašenost s trenutkom bo vse bolj odražala našo bit (resnično naravo) in postajala osnova naših odzivov. Namreč naši odzivi, razpoloženje, misli, čustva, strahovi, želje izvirajo iz stanja naše zavesti. Spoznavali bomo, kako lahko z opazovanjem tega, kar se dogaja v našem telesu, spreminjamo našo zavest. Ustvarjali bomo energijsko polje visokih nihajnih frekvenc, vse bolj bomo v sozvočju z lastno naravo, vibracijo, resonanco (iz katere izvira življenjska radost). Zenovski rek: ‘Sneg pada, vsaka snežinka na svoje mesto.’ Tudi mi bomo odšli iz vsakega treninga  na točki, kjer bo vse točno tako kot mora biti.

Vsebina programa

Vabljeni k ustvarjanju širšega notranjega prostora, kjer se bomo z zavedanjem povzdignili nad svoje misli in občutke in s tem krepili navzočnost izven oblik, vlog, celo časa. Program je sestavljen tako, da nas počasi privede od mišljenja k zavedanju in s tem pokaže eno od možnosti, kako dostopati do svoje prave narave; ozdraviti morebitno bolečino in se mirno in spokojno odpreti svetlobi. Na poti do notranje uglašenosti bomo korenito spreminjali zavest. Pomembno spoznanje bo zagotovo to, da je širjenje lastne zavesti preprosto in enostavno, saj poteka preko dnevnih aktivnosti in odnosov, predvsem pa s tem, da smo zgolj to, kar smo. 

Potek in izvedba 

Uvodni del srečanj bo potekal v obliki predavanja, v nadaljevanju pa sledi širjenje zavesti z vajo. Program bodo zaokrožili naslednji tematski sklopi: NAŠA PRAVA MOČ, LASTNA RESONANCA, CELOTA, SKRIVNOST SREČE, ODGOVORI NARAVE, ZDRAVILO V NAŠIH SRCIH. Približali bomo svoje nezavedno, ki je zelo spoštljivo in počne le to, kar mu povemo. Pozornost bomo usmerjali v ‘telesno’, kjer se odražajo čustva, opazovali, kaj je v nas in na ta način prehajali na višjo spoznavno raven. S tem bomo ustvarjali prostor, iz katerega izvira resnična sreča. To so radost, mir in ljubezen, stanja duha, našega bitja in izvirajo iz območij onkraj uma.

Program traja 6 krat po 2 uri. Izvaja se tedensko, v Ljubljani, Pivovarniška ul. 6. Datumi: 4.10., 11.10., 18.10., 25.10., 8.11. in 15.11. 2018, 18h do 20h. Vaje se izvajajo sede in stoje, večji del pa na blazinah, leže, zato so primerna udobnejša oblačila.

Priporočljivo število udeležencev: do 10 oseb.

Cena in prijava

Cena izvedbe 12-urnega programa znaša 180,00 EUR. V skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV davek na dodano vrednost ni obračunan. Plačilo je možno izvesti v dveh delih; prvi obrok je potrebno poravnati ob prijavi, drugega pa na polovici programa. 

Za prijavo na program izpolnite PRIJAVNICO ali se prijavite na: iris@resonancnicoaching.si. Po prijavi boste prejeli navodila za plačilo, po plačilu pa račun. Za vsa vprašanja sem na voljo na 031 379 404. Toplo vabljeni.

 

Prijavnica