Delavnica TOK - Uglašenost s seboj in z ekipo.

Zakaj bi stopali po stopnicah uspeha, vstopite v dvigalo resonančnega coachinga in popeljalo vas bo na vrh! Uglašeni s seboj, uglašeni z ekipo!

Delavnica TOK poskrbi za uglašenost in zadovoljstvo ekipe, ki premika meje mogočega. Tenkočutno. Optimistično. Krepko povezovanje in uglašenost s seboj in ekipo.

Kaj pridobi vaša ekipa s TOK resonančno delavnico (teambuildingom)?

• Večja medsebojna povezanost in višja vibracija pomenita več energije in večjo ubranost, kar prinaša več navdiha, več zadovoljstva, več predanosti, več kreativnosti, več učinkovitosti in prevzemanja osebne odgovornosti za skupinski uspeh.
• Ko smo ‘v resonanci’, živimo svoje spretnosti in talente in se zlahka povezujemo s skupnimi cilji in uživamo v osmišljenem delovanju.

Naročite si koktejl teorije, dela v skupinah, energijske vaje:
• Kje nastajajo blokade in kako do pretočnosti energije?
• Koraki do samoaktualizacije in popolnega izkoristka potenciala sebe / ekipe
• Odnosi so zlato
• Se je na poti uspeha sploh potrebno čemu odreči?
• Mesto moči in trenutek odličnosti

Program vključuje predavanje, vodene vaje, gradivo, potrdilo o udeležbi. Vsebinski moduli in dolžine posameznih modulov – zlahka sestavljivi po meri vaše ekipe.

Več o programu in prijava tukaj.

Delavnico je možno nadgraditi s coachingom 1:1.

Poslovni individualni coaching za komunikacijsko odličnost

Kako vplivati nase in na druge, da vsi opravimo svoje delo najboljše? Kako do skladnosti s svojimi željami, cilji in vizijo? Kako odstreti omejujoča prepričanja in uvesti novo miselnost? Energijski coaching spodbuja k ustvarjanju novih možnosti – novih izbir in naravno se odločimo za tisto izbiro, s katero se najbolje skladamo, smo z njo ubrani oziroma smo v sozvočju z njo – v resonanci. Šele, ko smo s svojo ‘nalogo’ vibracijsko usklajeni, začnemo zares docela izkoriščati svoje potenciale. Novo vedenje, ki ga razvijemo, rezultira v večji sproščenosti, pretočnosti energije, jasnosti, notranji moči, ustvarjalnosti. Prinaša zadovoljstvo, uspeh in spoznanje, da se lahko vselej samo-aktiviramo za to, da presežemo omejitve in se samozavestno soočamo z vprašanji, kaj je naš naslednji korak, katere vire imamo na voljo, med čim izbiramo in kako bomo že v naslednji situaciji najbolj učinkovito po-ustvarili sebe.

Dvig organizacijske energije poteka skladno z dvigom osebne energije vodij. Logične ravni učenja, povzete po Gregory Bateson-u, angleškem antropologu in  znanstveniku, ki je združil različne oblike teorije sistemov, kažejo na ‘skladnost’ razvoja in rasti posameznika in organizacije. V energijskem coachingu, zasnovanem po resonančni metodi coachinga, se odstranjujejo blokade, ki se ustvarjajo na ravni vizije, ciljev, vrednot, prepričanj, sposobnosti, vedenja ali okolja, tako posameznika kot organizacije, kateri pripada.

Aktivirajte lastne talente, spretnosti, sposobnosti, znanja in izkušnje. Ob vpogledu vase in v to, kar želite uresničiti v poslovnem življenju, postopoma spoznavate, kaj potrebujete in skladno s tem oblikujete nove vedenjske vzorce, nove izbire in nove možnosti zase in druge v organizaciji.

Individualni coaching za komunikacijsko odličnost obsega 6 do 8 srečanj; srečanje traja 90 minut.

 

Timski coaching – po dogovoru z organizacijo.